PŘIHLASTE SE NA KURZ S MARTINEM HANUSEM A ZDENKEM KŘÍŽKEM 27.5.2025 16:00-20:00.

2v1 street food se Zdeňkem Křížkem a Martinem Hanusem 27.5.2025 16:00-20:00

Neohodnoceno

Dva kurzy spojené do jednoho. V tomto kurzu se naučíte pekařské triky pro výrobu domácího pečiva pod vedením pekařského technologa Martina Hanuse a se Zdeňkem Křížkem si připravíte dokonalou náplň tohoto pečiva.

Varianta:
3 600 Kč 6 480 Kč od 3 600 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
2v1 street food se Zdeňkem Křížkem a Martinem Hanusem 27.5.2025 16:00-20:00
Neohodnoceno
2v1 street food se Zdeňkem Křížkem a Martinem Hanusem 27.5.2025 16:00-20:00
Tip
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Street food s Martinem Hanusem a Zdeňkem Křížkem – Kurz plný chutí, zábavy a kreativního vaření, který spojuje pekařinu a kuchařské umění v jednom.

Krátký popis kurzu:

Zažijte unikátní kurz ve stylu street food pod vedením Martina Hanuse a Zdeňka Křížka. V tomto kurzu se naučíte připravit bagety, preclíky (louhované těsto) a briošky pod vedením Martina Hanuse. Zároveň se se Zdeňkem Křížkem pustíte do přípravy různých street food náplní. Připravíte si náplně jako trhané maso, fermentovaná zelenina a různé druhy omáček, které skvěle doplní vaše pečivo. Tento kurz je kombinací pekařiny a kuchařiny, ideální pro všechny, kteří se chtějí naučit připravovat skvělé jídlo, které si mohou vzít v létě třeba na piknik nebo na výlet do přírody. 

Kdo vás kurzem provede?

Martin Hanus a Zdeněk Křížek 

Pekařská část s Martinem Hanusem:

  • Bagety – Naučíte se, jak správně pracovat s těstem na bagety a péct je do křupava
  • Preclíky (louhované těsto) – Připravíte si tradiční preclíky
  • Briošky – Upečete si lahodné, jemné briošky

Kuchařská část se Zdeňkem Křížkem:

  • Náplně do pečiva – Připravíte si náplně, jako je trhané maso, fermentovaná zelenina a různé druhy omáček, které si pak vložíte do právě upečeného pečiva a společně si je vychutnáte.

Menu může být mírně upraveno podle sezóny a dostupnosti surovin.

Obecné informace o kurzu:

  • Délka kurzu: cca 3–4 hodiny
  • Kapacita: max. 12 účastníků
  • Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě)
  • Vhodné pro všechny, kteří mají zájem o pekařské a kuchařské řemeslo – i bez předchozích zkušeností
  • Vše, co si připravíte, si také společně sníte – v příjemné atmosféře u jednoho stolu

Kde se kurz koná?

V krásném prostoru naší školy vaření v Plzni, Koterovské ul. 290/9 – v industriální historické budově kousek od hlavního vlakového nádraží. Snadná dostupnost vlakem i autem, parkování přímo v areálu.

Cena kurzu:

3 600 Kč / osoba

Cena zahrnuje:

✓ veškeré suroviny 
✓ vedení pod zkušenými lektory Martinem Hanusem a Zdeňkem Křížkem
✓ certifikát o absolvování kurzu
✓ tištěné recepty
✓ nealkoholické i alkoholické nápoje (voda, limonády, víno, pivo)
✓ výběrovou kávu a čaj během kurzu

Chcete si kurz rezervovat nebo ho věnovat jako dárek?

Napište nám na info@becooking.cz – rádi Vám připravíme dárkový poukaz nebo Vám pomůžeme s výběrem.