PŘIHLASTE SE NA KURZ S MARTINEM HANUSEM A ZDENKEM KŘÍŽKEM 27.5.2025 16:00-20:00.

Mořský vlk s Tomášem Černým 15.6.2025

Neohodnoceno

Rybí menu plné chutí moře, moderních technik a překvapivých kombinací

Varianta:
3 200 Kč 5 760 Kč od 3 200 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Mořský vlk s Tomášem Černým 15.6.2025
Neohodnoceno
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Mořský vlk s Tomášem Černým


Přijďte si vychutnat kurz zaměřený na mořského vlka, při kterém se naučíte zpracovat celou rybu od hlavy po ocas. Společně s šéfkuchařem Tomášem Černým připravíte čtyři moderní a chuťově výrazná jídla, která ukazují krásu rybí kuchyně ve své nejčistší podobě – od delikátního tataráku po bohaté italské „al Guazzetto“. Kurz je ideální pro milovníky ryb, gurmány i ty, kteří chtějí zkusit něco nového.

 

Kdo Vás kurzem provede?


Tomáš Černý – zkušený kuchař s vášní pro rybí a středomořskou kuchyni, který miluje čisté chutě, kvalitní suroviny a hravost v prezentaci. Své know-how předává srozumitelně a s důrazem na techniku, detail a radost z vaření.

 

Co se bude vařit?

Rybí vývar

Z ořezů mořského vlka, kořenové zeleniny, rajčat, bylinek a divokého koření – ideální základ pro další pokrmy.

Tatarák z mořského vlka s černým sezamem, chilli a ponzu dresinkem
Jemně krájené maso ochucené javorovým sirupem, sezamovým olejem, limetkou, koriandrem a chilli – svěží a moderní předkrm.

Pálené carpaccio s jalapeños, černou majonézou a mučenkovým dresinkem
Filety vlka lehce opálené flambovací pistolí, servírované s ovocným dresinkem, černou majonézou, bylinkami a papričkami.

Mořský vlk al Guazzetto se slávkami a opečeným chlebem
Teplé dušené jídlo s rajčaty, olivami, kapary a vínem, doplněné mořskými plody. Podává se s křupavým chlebem.

 

Obecné informace o kurzu


Délka kurzu: cca 4 hodiny
Kapacita: max. 14 účastníků
Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme vás na místě)
Vhodné pro začátečníky i mírně pokročilé
Využíváme kvalitní nádobí Fabini a kuchyňské roboty KitchenAid

Kde se kurz koná?

BeCooking škola vaření, Koterovská 290/9, Plzeň
Industriální historická budova kousek od hlavního nádraží, s možností parkování v areálu.

Cena kurzu: 3 200 Kč / osoba

Cena zahrnuje:
– Veškeré suroviny
– Vedení zkušeného lektora Tomáše Černého
– Certifikát o absolvování kurzu
– Tištěné recepty
– Nealkoholické i alkoholické nápoje (voda, limonády, víno, pivo)
– Výběrovou kávu a čaj
– Použití vybavení Fabini & KitchenAid

Rezervace a dárkové poukazy:
Napište nám na info@becooking.cz