PŘIHLASTE SE NA KURZ S MARTINEM HANUSEM A ZDENKEM KŘÍŽKEM 27.5.2025 16:00-20:00.

Domácí salsiccia s Mírou Panuškou 2.6.2025 16:00-20:00

Neohodnoceno

Připravte se na grilovací sezónu a okouzlete rodinu domácí salsicciou. 

Varianta:
3 200 Kč 5 760 Kč od 3 200 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Domácí salsiccia s Mírou Panuškou 2.6.2025 16:00-20:00
Neohodnoceno
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Detailní popis produktu:

Grilovací klobásy s řezníkem Miroslavem Panuškou – Naučte se připravit tradiční grilovací klobásky, které budou chutnat jako od opravdového řezníka.

Krátký popis kurzu:

Zažijte autentické řeznické řemeslo pod vedením Miroslava Panušky, zkušeného řezníka, který vás provede celým procesem výroby grilovacích klobás. Naučíte se bourat vepřové, hovězí a jehněčí maso, připravíte si vlastní klobásy Salsicciu a zjistíte tajemství tradičního řeznického umění. Všechny klobásky, které si připravíte, si také společně opečete a vychutnáte – u jednoho stolu, ve skvělé atmosféře naší školy vaření. 

Kdo vás kurzem provede?

Miroslav Panuška je zkušený řezník s mezinárodními zkušenostmi, který pracoval v Německu, Anglii a na Novém Zélandu. Je spoluzakladatel projektu The Bohemian Butchers, který přináší do Čech australsko-novozélandský typ řeznických soutěží. Nejraději ale vyrábí uzeniny v 100 let staré výrobně po svém dědovi.

Co se bude vařit?

Řeznické menu, které si připravíte – a společně sníte:

  • Vybourání vepřového plece a boku s kostí – naučíte se správně oddělit maso od kostí, které si můžete odnést domů na vývar
  • Jehněčí maso a hovězí maso – připravíte maso pro přípravu grilovacích klobás (Salsiccia)Bruschetta s čerstvými rajčaty a bazalkou
  • Výroba grilovacích klobás – dochucení pomocí bylinek a koření
  • Pečení klobás – připravené klobásky si opečete na pánvi nebo grilu a večer si je společně vychutnáte.

Menu může být mírně upraveno podle sezóny a dostupnosti surovin.

Obecné informace o kurzu:

  • Délka kurzu: cca 3–4 hodiny
  • Kapacita: max. 10 účastníků
  • Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě
  • Vhodné pro všechny, kteří mají zájem o řeznické řemeslo – i bez předchozích zkušeností
  • Vše, co si připravíte, si také společně sníte – v příjemné atmosféře u jednoho stolu  

Kde se kurz koná?

V krásném prostoru naší školy vaření v Plzni, Koterovské ul. 290/9 – v industriální historické budově kousek od hlavního vlakového nádraží. Snadná dostupnost vlakem i autem, parkování přímo v areálu.

Cena kurzu:

3 200 Kč / osoba

Cena zahrnuje:

✓ veškeré suroviny 
✓ vedení pod zkušeným řezníkem Miroslavem Panuškou
✓ certifikát o absolvování kurzu
✓ tištěné recepty
✓ nealkoholické i alkoholické nápoje (voda, limonády, víno, pivo)
✓ výběrovou kávu a čaj během kurzu

Chcete si kurz rezervovat nebo ho věnovat jako dárek?

Napište nám na info@becooking.cz – rádi Vám připravíme dárkový poukaz nebo Vám pomůžeme s výběrem.