Pánská jízda s Tomášem Černým 8.11.2025 16:00-20:00

Přijďte si užít večer plný skvělého jídla, zábavy a inspirace v ryze pánském stylu! Pod vedením šéfkuchaře Tomáše Černého si společně připravíte menu, které potěší všechny milovníky masa, dobré kuchyně a kvalitních surovin. Naučíte se techniky, které využijete nejen na pánských večírcích, ale i při domácím vaření pro rodinu a přátele.

3 600 Kč
Dostupnost: Skladem
Pánská jízda s Tomášem Černým 8.11.2025 16:00-20:00
Pánská jízda s Tomášem Černým 8.11.2025 16:00-20:00
Novinka
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Kdo vás kurzem provede

Tomáš Černý je vyhlášený šéfkuchař se specializací na italskou a moderní evropskou kuchyni. Po svých začátcích v hotelu Ambassador a působení v pražském Four Seasons, kde se učil od michelinských šéfkuchařů, vedl osm let známou restauraci La Finestra. Dnes je šéfkuchařem a spolumajitelem restaurace Dejvická 34 a jedním z nejvyhledávanějších lektorů škol vaření v ČR.
Jeho kurzy jsou oblíbené pro přátelskou atmosféru, vysokou úroveň a spoustu praktických tipů.

Co se bude vařit?

  1. Ručně krájený tatarák s parmazánovými chipsy
    Naučíte se připravit poctivý tatarák z kvalitního hovězího masa s křupavými chipsy z parmazánu.
  2. Risotto s krevetami
    Krémové risotto na bílém víně, dochucené čerstvými bylinkami a šťavnatými krevetami.
  3. Steak z pravé svíčkové s koňakovou omáčkou a černým pepřem
    Dokonale propečený steak s bohatou krémovou omáčkou na koňaku a výrazným černým pepřem.
  4. Pečený ananas v karamelu s banánem
    Lehký dezert z pečeného ananasu a banánu, podávaný v jemném karamelu.

Menu může být mírně upraveno podle sezóny a dostupnosti surovin.

 Obecné informace o kurzu

  • Délka kurzu: cca 4 hodiny
  • Kapacita: max. 14 účastníků
  • Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě)
  • Vhodné pro všechny milovníky masa, dobrého jídla a kulinářských zážitků
  • Vaříme s použitím kvalitního nádobí Fabini a v moderním prostředí

 Kde se kurz koná?

V krásném prostoru naší školy vaření v Plzni, Koterovská ul. 290/9 – v industriální historické budově kousek od hlavního vlakového nádraží. Snadná dostupnost vlakem i autem, parkování přímo v areálu.

Cena kurzu

3400 Kč / osoba

Cena zahrnuje:

  • všechny suroviny
  • vedení Tomáše Černého
  • certifikát o absolvování kurzu
  • tištěné recepty
  • nealkoholické nápoje
  • víno/pivo
  • výběrovou kávu a čaj během kurzu
  • vaření s nádobím Fabini a se spotřebiči AEG, Electrolux a KitchenAid

 

Chcete si kurz rezervovat nebo ho darovat jako zážitek?

Napište nám na info@becooking.cz – rádi vám připravíme dárkový poukaz nebo zodpovíme vše, co vás zajímá.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola