Pánská jízda s Tomášem Černým 8.11.2025 16:00-20:00
Přijďte si užít večer plný skvělého jídla, zábavy a inspirace v ryze pánském stylu! Pod vedením šéfkuchaře Tomáše Černého si společně připravíte menu, které potěší všechny milovníky masa, dobré kuchyně a kvalitních surovin. Naučíte se techniky, které využijete nejen na pánských večírcích, ale i při domácím vaření pro rodinu a přátele.
Detailní popis produktu
Kdo vás kurzem provede
Tomáš Černý je vyhlášený šéfkuchař se specializací na italskou a moderní evropskou kuchyni. Po svých začátcích v hotelu Ambassador a působení v pražském Four Seasons, kde se učil od michelinských šéfkuchařů, vedl osm let známou restauraci La Finestra. Dnes je šéfkuchařem a spolumajitelem restaurace Dejvická 34 a jedním z nejvyhledávanějších lektorů škol vaření v ČR.
Jeho kurzy jsou oblíbené pro přátelskou atmosféru, vysokou úroveň a spoustu praktických tipů.
Co se bude vařit?
- Ručně krájený tatarák s parmazánovými chipsy
Naučíte se připravit poctivý tatarák z kvalitního hovězího masa s křupavými chipsy z parmazánu. - Risotto s krevetami
Krémové risotto na bílém víně, dochucené čerstvými bylinkami a šťavnatými krevetami. - Steak z pravé svíčkové s koňakovou omáčkou a černým pepřem
Dokonale propečený steak s bohatou krémovou omáčkou na koňaku a výrazným černým pepřem. - Pečený ananas v karamelu s banánem
Lehký dezert z pečeného ananasu a banánu, podávaný v jemném karamelu.
Menu může být mírně upraveno podle sezóny a dostupnosti surovin.
Obecné informace o kurzu
- Délka kurzu: cca 4 hodiny
- Kapacita: max. 14 účastníků
- Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě)
- Vhodné pro všechny milovníky masa, dobrého jídla a kulinářských zážitků
- Vaříme s použitím kvalitního nádobí Fabini a v moderním prostředí
Kde se kurz koná?
V krásném prostoru naší školy vaření v Plzni, Koterovská ul. 290/9 – v industriální historické budově kousek od hlavního vlakového nádraží. Snadná dostupnost vlakem i autem, parkování přímo v areálu.
Cena kurzu
3400 Kč / osoba
Cena zahrnuje:
- všechny suroviny
- vedení Tomáše Černého
- certifikát o absolvování kurzu
- tištěné recepty
- nealkoholické nápoje
- víno/pivo
- výběrovou kávu a čaj během kurzu
- vaření s nádobím Fabini a se spotřebiči AEG, Electrolux a KitchenAid
Chcete si kurz rezervovat nebo ho darovat jako zážitek?
Napište nám na info@becooking.cz – rádi vám připravíme dárkový poukaz nebo zodpovíme vše, co vás zajímá.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.