Řeznický kurz s Mírou Panuškou 22.9.2025 16:00-20:00

V tomto kurzu nahlédnete pod pokličku řeznického řemesla. Naučíte se s společně s řezníkem Mírou Panuškou rozbourat hovězí krk a zjistíte jakou mají jeho části využití. 
Ochutnáte rozdíl mezi vystařeným hovězím masem  a čerstvým a vysvětlíte si proč ne každé maso není vhodné na okamžitou přípravu. 

3 200 Kč
Dostupnost: Skladem
Řeznický kurz s Mírou Panuškou 22.9.2025 16:00-20:00
Be Cooking 15
Novinka
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Kdo Vás kurzem provede? 

Míra je řezník, jehož snem je otevřít si jednoho dne svoje řeznictví. Doposud poznává svět a řemeslo v něm. Mimo ČR pracoval jako řezník v Německu, Anglii a na Novém Zélandu. Je spoluzakladatel projektu The Bohemian Butchers, který přináší do Čech australsko-novozélandský typ řeznických soutěží, jejichž měl to štěstí být součástí. Nejraději ale vyrábí uzeniny ve 100 let staré výrobně po dědovi.

  1. Ukázka porcování hovězího krku
  2. Mletí hovězího masa na hamburgry 
  3. Mletí a ochucení masa na tatarák 
  4. Steak z hovězího masa - porovnání čerstvého a vystařeného hovězího masa 

Obecné informace o kurzu

  • Délka kurzu: cca 4 hodiny
  • Kapacita: max. 14 účastníků
  • Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě)
  • Vhodné pro všechny milovníky italské kuchyně – začátečníky i nadšence
  • Vaříme s použitím kvalitního nádobí Fabini a v moderním prostředí

 

Kde se kurz koná?

V krásném prostoru naší školy vaření v Plzni, Koterovská ul. 290/9 – v industriální historické budově kousek od hlavního vlakového nádraží. Snadná dostupnost vlakem i autem, parkování přímo v areálu.

 Cena kurzu

3400 Kč / osoba

Cena zahrnuje:

  • všechny suroviny
  • vedení Míry Panušky
  • certifikát o absolvování kurzu
  • tištěné recepty
  • nealkoholické nápoje
  • víno/pivo
  • výběrovou kávu a čaj během kurzu
  • vaření s nádobím Fabini a se spotřebiči AEG, Electrolux a KitchenAid

 

Chcete si kurz rezervovat nebo ho darovat jako zážitek?

Napište nám na info@becooking.cz – rádi vám připravíme dárkový poukaz nebo zodpovíme vše, co vás zajímá.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola