Risotto 5x jinak s Tomášem Černým 9.11.2025 15:00-19:00

Itálie na talíři – to je synonymum pro krémové, dokonale připravené risotto. Přijďte se naučit mistrovsky zvládnout několik variant tohoto ikonického pokrmu pod vedením šéfkuchaře Tomáše Černého. Čeká vás večer plný vůní, chutí a zajímavých kulinářských tipů, které posunou vaše domácí vaření na novou úroveň.

3 400 Kč
Dostupnost: Skladem
Risotto 5x jinak s Tomášem Černým 9.11.2025 15:00-19:00
Risotto 5x jinak s Tomášem Černým 9.11.2025 15:00-19:00
Novinka
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Kdo vás kurzem provede

Tomáš Černý patří mezi přední české odborníky na italskou kuchyni. Svou gastronomickou kariéru zahájil v hotelu Ambassador Zlatá Husa a pokračoval v prestižním pražském hotelu Four Seasons, kde získával zkušenosti pod vedením michelinských šéfkuchařů jako Vito Mollica a Andrea Accordi. Osm let působil jako šéfkuchař italské restaurace La Finestra in Cucina.
Zkušenosti sbíral i na zahraničních stážích, např. v restauraci Il Piastrino (1 Michelin) nebo Landhaus Bacher (2** Michelin). Mezi jeho mentory a přátele patří jména jako Stefano Ciotti, Moreno Cedroni, Thomas Dorfer či Riccardo Agostini.
Od roku 2019 je spolumajitelem a šéfkuchařem restaurace Dejvická 34 v Praze. Vedle toho se věnuje individuálnímu gastronomickému poradenství a lektorské činnosti – v Praze a Zlíně odučil více než 300 kurzů. Kurzy Tomáše Černého jsou známé důrazem na kvalitu surovin, techniku a přátelskou atmosféru.

Co se bude vařit?

  1. Risotto s parmazánovým krémem a sladkým balzamikem
    Jemné krémové risotto s výraznou chutí parmazánu, doplněné o sladký balzamikový sirup.
  2. Černé risotto nero s mořskými plody
    Ikonické italské risotto s krémovou strukturou a výraznou chutí sépiového inkoustu a čerstvých mořských plodů.
  3. Fregola alias Sardinské risotto s rajčaty a burratou
    Tradiční sardinské fregola (kuličková těstovina) připravené na způsob risotta, s rajčaty a lahodnou burratou.
  4. Risotto Aquarello s černým lanýžem
    Prémiová rýže Aquarello v risottu s máslovou konzistencí a aroma černého lanýže.
  5. Smažené arancini ze staré rýže
    Populární italské smažené koule plněné risottem – skvělý způsob, jak zužitkovat zbylou rýži.

Menu může být mírně upraveno podle sezóny a dostupnosti surovin.

Obecné informace o kurzu

  • Délka kurzu: cca 4 hodiny
  • Kapacita: max. 14 účastníků
  • Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě)
  • Vhodné pro všechny milovníky italské kuchyně – začátečníky i nadšence
  • Vaříme s použitím kvalitního nádobí Fabini a v moderním prostředí

 

Kde se kurz koná?

V krásném prostoru naší školy vaření v Plzni, Koterovská ul. 290/9 – v industriální historické budově kousek od hlavního vlakového nádraží. Snadná dostupnost vlakem i autem, parkování přímo v areálu.

Cena kurzu

3400 Kč / osoba

Cena zahrnuje:

  • všechny suroviny
  • vedení Tomáše Černého
  • certifikát o absolvování kurzu
  • tištěné recepty
  • nealkoholické nápoje
  • víno/pivo
  • výběrovou kávu a čaj během kurzu
  • vaření s nádobím Fabini a se spotřebiči AEG, Electrolux a KitchenAid

 

Chcete si kurz rezervovat nebo ho darovat jako zážitek?

Napište nám na info@becooking.cz – rádi vám připravíme dárkový poukaz nebo zodpovíme vše, co vás zajímá.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola