Zabijačka na dvoře 29.11.2025 10:00-15:00

Pod vedením zkušeného řezníka Míry Panušky se stanete součástí jednoho z nejtradičnějších českých gastronomických rituálů. Čeká vás voňavý den plný poctivé práce, při kterém si připravíte jelita, jitrnice, tlačenku i prdelačku – a domů si odnesete nejen výslužku plnou dobrot, ale i jedinečný zážitek. Zahřeje vás nejen atmosféra, ale i sklenka svařeného vína.

3 200 Kč
Dostupnost: Skladem
Zabijačka na dvoře 29.11.2025 10:00-15:00
DcqNRWG!download
Tip
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Kdo vás kurzem provede?

Kurz povede Míra Panuška – řezník tělem i duší, jehož snem je otevřít si jednou vlastní řeznictví. Zkušenosti sbíral nejen v České republice, ale i v Německu, Anglii a na Novém Zélandu. Je spoluzakladatelem projektu The Bohemian Butchers, který do Čech přináší australsko-novozélandský styl řeznických soutěží. Nejraději ale pracuje ve 100 let staré výrobně po dědovi, kde s láskou vyrábí uzeniny a udržuje tak tradici rodinného řemesla.

Co vás čeká?

Společně projdeme celý proces domácí zabijačky – od bourání masa až po přípravu hotových specialit, které si s sebou odnesete domů. V přátelské atmosféře se naučíte špejlovat, vázat, plnit střívka a správně tepelně zpracovávat jednotlivé části masa.

Připravíme si:

  • Jelita

  • Jitrnice

  • Tlačenku

  • Ovar

  • Škvarky

  • Sulc a huspeninu

  • Voňavou prdelačku

Co si odnesete?

  • Praktické dovednosti využitelné nejen při zabijačce

  • Výslužku plnou vlastnoručně připravených dobrot

  • Tipy, triky a originální recepty

  • Nezapomenutelný zážitek v přátelské atmosféře BeCooking

Obecné informace o kurzu

  • Délka kurzu: celodenní

  • Kapacita: max. 14 účastníků

  • Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě)

  • Vhodné pro všechny milovníky poctivého jídla – bez potřeby předchozích zkušeností

  • Kurz se koná na dvoře BeCooking v Plzni (Koterovská ul. 290/9 – industriální historická budova kousek od hlavního nádraží, snadná dostupnost vlakem i autem, parkování v areálu)

Cena kurzu

3 200 Kč / osoba

Cena zahrnuje:

  • Všechny suroviny

  • Vedení Míry Panušky

  • Certifikát o absolvování kurzu

  • Tištěné recepty

  • Nealkoholické nápoje, svařák

  • Výběrovou kávu a čaj během kurzu

  • Vaření s kvalitním nádobím Fabini a moderními spotřebiči AEG, Electrolux a KitchenAid

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola