Řazení produktů

Cena

32004000
132004000

Výpis produktů

Tapas večer – od severu po jih Španělska s Martinem Škodou 20.2.2026 16:00-20:00
Skladem
79

Přeneseme se do španělských barů, kde se život točí kolem malých talířků, dobrého vína a sdílených chutí. Společně si připravíme autentické tapas – pestrou mozaiku pokrmů,...

 
3 200 Kč
Detail
Risotto 5x jinak s Tomášem Černým 8.2.2026 15:00-19:00
Skladem
130

Itálie na talíři – to je synonymum pro krémové, dokonale připravené risotto. Přijďte se naučit mistrovsky zvládnout několik variant tohoto ikonického pokrmu pod vedením...

 
3 400 Kč
Detail
Řeznický kurz s Mírou Panuškou 28.2.2026 10:00-16:00
Skladem
139

V tomto unikátním kurzu projdete celý proces výroby uzenářských specialit – od bourání vepřové půlky až po vlastní hotové produkty, které si odnesete domů. Společně se naučíte,...

 
3 400 Kč
Detail
Maso maso se Zdeňkem Křížkem 6.2.2026 16:00-20:00
Skladem
181

V tomto kurzu se naučíte připravit tři druhy hovězího masa na prémiové úrovni – od klasického tataráku s lanýžovou majonézou až po dokonale připravené steaky z hovězí svíčkové a...

 
3 600 Kč
Detail
Lískooříškový dort, zdobený technikou pro výrobu krémových 3D květin 13.2.2026 10:00-16:00
Skladem
112

Kurz, který je vhodný jak pro absolutní začátečníky, tak i pokročilé. Dort, na kterém se naučíte absolutně novou techniku výroby 3D květin z krému. Absolutně realistické...

 
4 000 Kč
Detail
Pokročilé pečení chleba s Tomášem Kroulíkem 21.2.2026 9:00-17:00
Skladem
178

V tomto pokročilém kurzu pečení chleba se naučíte pracovat s živým kváskem, řízenou fermentací, prefermenty, autolýzou a technikami, které vám umožní péct chleby s výjimečnou...

 
4 000 Kč
Detail
Základy pečení chleba s Tomášem Kroulíkem 22.2.2026 9:00-17:00
Skladem
193

Zažijte radost z domácího pečení pod vedením zkušeného lektora. V tomto kurzu se naučíte, jak připravit chutné pečivo s použitím živého žitného kvasu a prefermentu. Naučíte se...

 
4 000 Kč
Detail

Ovládací prvky výpisu

7 položek celkem