PŘIHLASTE SE NA KURZ S MARTINEM HANUSEM A ZDENKEM KŘÍŽKEM 27.5.2025 16:00-20:00.

Španělsko na talíři s Martinem Škodou 30.5.2025 16:00-20:00

Neohodnoceno

Na tomhle kurzu se ocitnete přímo na jihu Španělsku – bez nutnosti kupovat letenku. Čeká Vás večer plný slunce, chutí a pohody, který povede Martin Škoda – český kuchař, autor kuchařek a milovník španělské kultury a gastronomie.

Varianta:
3 200 Kč 5 220 Kč od 3 200 Kč
Dostupnost: Skladem Skladem Zvolte variantu
Španělsko na talíři s Martinem Škodou 30.5.2025 16:00-20:00
Neohodnoceno
CO JE ZAHRNUTO V CENĚ KURZU?
V ceně kurzu jsou zahrnuty veškeré suroviny, nápoje včerně vína/piva, nealko a teplých nápojů, zapůjčení veškerého vybavení a zástěry.
KDO NÁS KURZEM PROVEDE?
Po celou dobu kurzu Vám bude k dispozici profesionální lektor, který Vám rád zodpoví veškeré Vaše dotazy.
PRO KOHO JSOU KURZY URČENÉ?
Pokud není uvedeno jinak, tak jsou veškeré kurzy určené pro všechny nadšené kuchaře. Jsme přesvědčeni, že každý si z našeho kurzu odnese něco nového do své kuchyně.
KDE BUDOU KURZY PROBÍHAT?
V plně vybaveném studiu, kde je vše nachystáno tak, aby jste si vše co se u nás naučíte, mohli pohodlně připravit i doma.

Detailní popis produktu

Večer plný chutí, slunce a španělské pohody

Krátký popis kurzu

Přeneste se s námi na večer do prosluněného Španělska – bez nutnosti kupovat letenku. Čeká Vás jedinečný kulinářský zážitek pod vedením Martina Škody, oblíbeného českého kuchaře, autora kuchařek a milovníka španělské gastronomie. Společně si připravíte autentické menu plné barev, vůní a chutí, které vás naladí na vlnu středomořské radosti ze života.

Kdo vás kurzem provede

Martin Škoda začal vařit už jako malý kluk, v 17 letech vydal svou první kuchařku a od té doby se stal jednou z nejvýraznějších postav české food scény. Vaření je pro něj životní styl a jeho kurzy jsou plné energie, humoru a praktických tipů. Martin vystudoval španělské gymnázium, mluví plynně španělsky a do Španělska se pravidelně vrací – nejen za chutěmi, ale i přáteli.

Co se bude vařit?

  • Welcome snack: ručně krájený Jamón ibérico
  • Salmorejo – krémová rajčatová polévka s vejcem, jamónem a olivovým olejem
  • Mejillones a la Marinera – slávky v rajčatovo-cibulové omáčce s česnekem
  • Solomillo al Pedro Ximénez – vepřová panenka s vinnou omáčkou a pečenými bramborami
  • Crema Catalana – slavný španělský dezert s křupavou karamelovou krustou

Menu může být mírně upraveno podle sezóny a dostupnosti surovin.

Obecné informace o kurzu

  • Délka kurzu: cca 4 hodiny
  • Kapacita: max. 14 účastníků
  • Pracuje se ve dvojicích (nemusíte přijít s partnerem – domluvíme na místě)
  • Vhodné pro všechny milovníky jídla – začátečníky i nadšence
  • Vaříme s použitím kvalitního nádobí Fabini a v moderním prostředí

Kde se kurz koná?

V krásném prostoru naší školy vaření v Plzni, Koterovské ul. 290/9 – v industriální historické budově kousek od hlavního vlakového nádraží. Snadná dostupnost vlakem i autem, parkování přímo v areálu.

Cena kurzu

2 990 Kč / osoba

Cena zahrnuje:
✓ všechny suroviny
✓ vedení Martina Škody
✓ certifikát o absolvování kurzu
✓ tištěné recepty
nealkoholické i alkoholické nápoje (voda, limonády, víno, pivo)
✓ výběrovou kávu a čaj během kurzu
✓ vaření s nádobím Fabini a se spotřebiči AEG, Electolux a KitchenAid

Chcete si kurz rezervovat nebo ho darovat jako zážitek?
Napište nám na info@becooking.cz– rádi vám připravíme dárkový poukaz nebo zodpovíme vše, co vás zajímá.