Tereza Olbrichová

Jsem rodačka z Plzně, při studiu VŠCHT jsem ale bydlela delší dobu v Praze. Během několika dalších let jsem žila v Belgii, Skotsku, Řecku i Španělsku, kde jsem nevědomky čerpala inspiraci pro svoji budoucí cukrářskou tvorbu. Po návratu do Plzně jsem pracovala nějakou dobu jako projektová manažerka, nicméně v době pandemie covidu jsem se začala naplno věnovat cukrařině.
Moje jméno se výrazněji objevilo ve světě cukrářství, když jsem se umístila mezi TOP 3 nejlepšími cukráři v soutěži Peče celá země 2024. Věřím, že jsem si toto umístění vysloužila především originálními nápady i recepty.
Momentálně pracuji na několika cukrářských projektech, vymýšlím vlastní recepty na sociální sítě i na cukrářské kurzy a s nadšením dávám novou tvář slavným i méně známým moučníkům a dezertům. V loňském roce jsem také se svojí sestrou vydala první českou gastrodetektivku K smrti dobrý. Největší radost mi ale dělá, když mohu předávat svoje nadšení, zkušenosti i nápady všem, které cukrářské řemeslo baví bez ohledu na to, kolik již mají s cukrařinou zkušeností.
Mě i moji tvorbu můžete blíže poznat na mých sociálních sítích: