Tomáš Kroulík

Se základy kvasového pečení jsem seznámil někdy kolem roku 2011-12, společně s darovaným žitným kvasem. Upřímně, nevěděl jsem o pečení v podstatě nic. Informace jsem čerpal z Youtube, zahraniční literatury, kterou jsem kupoval na Amazonu a v neposlední řadě i z webu Juliany Fischerové (Maškrtnica). Původně čistě domácí pečení, se během dvou let „zvrhlo“ natolik, že se zrodila Naše DOBRÁ pekárna, kde jsme začali oficiálně, dvakrát týdně, péct.
Během několika let jsem stihl posbírat několik titulů „Regionální potravina“ pro Pardubický kraj a mnoho ocenění v regionální soutěži „MLS Pardubického kraje“. Dále jsem také navštívil několik workshopů zahraničních lektorů. V průběhu let se ukázalo pečení spolu se zaměstnáním jako neudržitelné, a proto dnes předáváme nabyté informace, formou workshopů a konzultací. Pečeme již jen na vybrané akce, privátní oslavy, pořádáme teambuldingy apod.